CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 18 October 2011

Berminat nak order?

Hai, salam buat semua...Hari ni ade cust yg tanya i " u jual readymade je ke? " of kos la tak......custom made pn i terima~ kalau ade idea sendiri lagi bagus!!! berkembang sikit otak ni nak cuba benda2 baru hehehehe....i'll do my best... " u x buat keychain ke? " buat jugak la kak.....i cuma selalunye x sempat nk snap pic keychain dan h/p charm yg i buat sbb slalunye letak je kat GERAI OH CUTE mesti clear hehehe........

kesimpulannyer jgn la segan silu nk order barang2 yg u olz rase nk oder....i akan cuba buat mengikut permintaan u olz...

Sebarang pertanyaan terus je sms ke 010-8999388 utk reply pantas
 atau 
emailkan ke ohcute.acc@gmail.com

Tempahan dibuka sehingga diberitahu jika dah x menang tangan hehe ^___^

No comments: