CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 5 October 2011

OH CUTE! Cake tupperware

Salam sumer~ 1st product yg i nak promot kat blog ni ialah....... tadaaa~
BOX berbentuk Cake. Fake cake la kan? "Kalau i beli box ni nk buat ape ek? nk simpan ape je kat dlm?...." Mcm2 u olz bole buat dgn cake box ni nokkkk....
1) Letak je kat meja kopi buat hiasan...dlm box letak la cekelat ke kan?
2) kot sayang nk guna, simpan je wat display kat almari kaca ~ easy no?
3) Letak atas dulang hantaran....buat bekas hantaran...xyah da beli kek nnt cair hahaha~
4) buat simpan barang aksesori mcm brooch,gelang,rantai whatever la u olz nk letak kan?

senang aje~

:: Strawberry Flavour Cake Box ::









:: White Rose Flavour Cake Box ::



yg mcm ni boleh request nk letak name ke...or whishes ke.......







:: Choco Yummy Flavour Cake Box ::





Berminat? SMS ke 010-8999388 untuk detail.

No comments: