CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 20 February 2012

Blog Review 2 - Fia Felt Craft

Morning yu ols.....
Pagi-pagi yg sejuk ni ai tetibe je ter-rajin nak wat blog review utk seorg lg GENG FELT CRAFTER <3
 Beliau adelah Fia The Cat Lovers ehhh~ FIA FELT CRAFT lah....hehe jgn mara ek Fia :P






Ini diantara item yg dibuat oleh Fia 100% handmade & FULL with LOVE gitu..

Cepit rambut munge yg comel~





Keychain/Henpon Charm/Car Charm yg co co co comel jugakkk!!!






Bantal bentuk LOVE, Lonjong, Bulat, 4segi, korang ckp jelah semua dia boleh buat punyee kan Fia kan? kan?




Jugak Card Holder yg pelbagai jenis kaler dan dekorasi <3 i loikee.....


Hehehe~ selain dr hasil2 craft yg very the bomb, kat blog tu jugak beliau selitkan gelagat2 kucen2 beliau yg comel mcm ai <3 hehehe......
Punya sayang la kat kucen2 nye  sampai diabadikan dalam lukisan....




tak cukup dgn tu~ dibuatnye bantal utk kucen2 kesayangan hehehe....

salah satu bantal kucen beliau......

Series kretip la!!!

Jom intai sendiri FIA FELT CRAFT utk melihat sendiri hasil jahitan tgn beliau 
dan aksi2 kiut kucen yg ade.... 
^__________^

2 comments:

Fia Felt Craft said...

heeee tenkiu dear... comel la ayat2 u!!! mcm u gak.. heeee

Oh Cute said...

haha yeke? yeke? :P TQVM dear ^_^