CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 13 February 2012

Geng Felt Crafters Blog

Sekarang ni mood meluap2 nak wat doll order dr customer..... tp malangnye Angel 2 org ni xtido2 lagi adesh =..=" Jadi ai nk info korang jelah psl blog baru utk crafter2 berkumpul sharing2 idea dan promote ape2 patut huhu...

Blog ni diasaskan oleh big bos Group Geng Felt Crafter (facebook)
Bagi memudahkan bloger2 tegar utk intai aktiviti GFC...... Macam2 hado kat cni termasuklah senarai Crafter & Suplier yg sporting.

**Klik Pic utk ke BLOG GFC


Series x rugi u ols join GFC sbb banyak tips-tips menarik yg dikongsi utk membaiki skil felt crafting <3

Sape Admin?? semestinye bukan ai sbb ai xde bakat utk menguruskan benda2 camni hehe.... tukang hancur boley ler kikikikiki (merapu kemana dah ni???) haha memperkenalkan KAK SUE owner CHUMMY CRAFT dan KAK TIE GANU owner KAYTIEZE CRAFTS sbg ADMIN GFC's BLOG <3

berminat nak join????  KLIK SINI

Antara aktiviti yg menarik diorg wat mcm CRAFT FOR AMAL khas buat mereka yg memerlukan sokongan mcm anak2 yatim yg berada di Malaysia ni (nah kau ayat =..='') Terharu tgk diorg tersenyum bila dpt craft item cth mcm pencil case, bookmark, coin pouch dan mcm2 lg...


Marbeles kan? kan? disamping mencari pendapatan xlupe juge utk menderma utk gembirakan hati mereka yg memerlukan.....terharu sat sobbbss~ soobbbss.......

p/s: maaf ler ai mmg x pandai nak wat karangan2 ni.......bantai je naip ape yg terlintas dlm kepala haha...part-part mengarut merepek mmg pandai ish ish ish ape la nk jadi kan? hehe........

No comments: